m_5

Proslava 25. – godišnice redovničkog života s. Jelice Jukić

 

U nedjelju 14. 10. 2018. godine, u Zagrebu, Durmitorska 4, uz nazočnost velikog broja sestara proslavili smo srebreni jubilej naše s. Jelice Jukić. Na svečanoj sv. Misi u 11.00 sati koju je predslavio p. Marjan Zubak, misionar Krvi Kristove zahvalio je Bogu za s. Jelicu, za dar svetog zvanja i služenja Bogu, Družbi i Provinciji te bolesnima i potrebnima kroz ovih 25 godina redovničkog života. Poželio je puninu radosti i predanja Bogu i svojim sestrama kroz slijedećih 25…50 godina do Božje volje. Poslije sv. Pričesti s. Jelica i sve nazočne sestre obnovili smo svoje zavjete. Na kraju sv. Mise i kod stola naša Provincijalka s. Kaja Ljubas zahvalila je s. Jelici za njezin predani rad, požrtvovnost i služenje, osobito zajednici u Durmitorskojte 4, a sve sestre i nazočni vjernici su čestitali slavljenici.

Nakon svečanog ručka s. Provincijalka i sestre su joj uručila prigodni poklon te su izvele lijepi program u kojem su pokazale svoju zahvalnost, radost, pjesmu i veselje. Veselo druženje i slavlje potrajalo je cijelo popodne. Dao nam dragi Bog po zagovoru Bezgrešne još ovako predivnih zvanja i jubileja.

Draga s. Jelice, ostani nam tako vedra, neumorna u služenju i neka te Gospodin dalje vodi da ostvariš njegove vizije s Tobom i našom Družbom. Bog te blagoslovio. Živjela!

s.Samuela Markanović