obn1

Neka te blagoslovi Gospodin

Još jednom se malo stado Štovatelja naše Gospe od Čudotvorne medaljice okupilo na Srebrnjaku 15, u samostanu Marijinih sestara u 16:00 sati u lijepom broju.

P. Milan Lojić je izlagao predavanje na temu „Neka te blagoslovi Gospodin“

Toliko topline, Duha Gospodnjeg, znanja i mudrosti je kroz tog poniznog svećenika poteklo kao slap milosti svima prisutnima tumačeći nam o blagoslovu i učincima Božjeg blagoslova koje možda olako doživljavamo. Sretni što je upravo naš duhovnik, Gospa je izmolila ovakvog pastira da nam dočara silnu milost sa visina, da nam dočara neiscrpan izvor Života i stvarnost koju možda i ne vidimo dovoljno. Interaktivno smo se družili uključujući se pitanjima oko nekih nedoumica. Vrijeme je proletjelo u dahu i nakon toga smo slavili sv. Misu. Kakav lijep potpis na ovo druženje!

Poslije duhovnog sadržaja u predvorju samostana  štovatelji su imali mogućnost kupiti uskrsne aranžmane koje je jedna gospođa iz naše udruge s ljubavlju izradila. Sav prihod ide za potrebe udruge Štovatelja. Veseli smo, da će ti predivni unikatni aranžmani resiti naše kuće i stanove u nadolazećim uskrsnim danima i tako ćemo biti povezani jedni s drugima. Ovaj predivan dan,pun topline,jedinstva i žara, neka Gospodin blagoslovi i Bezgrešna čuva svojim prečistim rukama!

Sljedeći naš susret će biti cjelodnevna duhovna obnova u Blaškovcu, u samostanu Marijinih sestara, 27.Travnja. Za sve informacije vezane zataj susret obratiti se s.Magdaleni Barešić.