DAN POSVEĆENOG ŽIVOTA U NOVOJ KAPELI

objavljeno u: Izdvojeno, Nova Kapela | 0

Dan posvećenog  života u našoj zajednici bio je ispunjen milostima… Započeli smo ga uranjajuću u molitvu časoslova, razmatranja i jutarnje sv. Mise pod kojom je bio blagoslov svijeća koje simboliziranju Krista naše svjetlo.

Ovaj dan za nas je bio još bogatiji jer su nas pohodile naše članice iz Apostolata čudotvorne medaljice. Okupili smo se u 15 sati te zajedno s njima imali klanjanje s upaljenim svjećicama. Nakon trenutaka sabranosti, molitve i šutnje uz pjesmu i zajedništvo proveli smo vrijeme druženja i većeg međusobnog povezivanja.

Poslije toga mi  sestre pošle smo preko brda u Požegu gdje smo proslavili dan posvećenog života na biskupijskoj razini. Najprije nam je imao predavanje dr. sc. Ivica Raguž koji nas je potaknuo na strahopoštovanje i dublju vjeru u Isusovu prisutnost u Euharistiji. Nakon toga bila je zajednička Večernja te prilika za sv. ispovijed. Uslijedila je procesija sa svijećama, svečana sv. Misa i druženje uz domjenak s ocem biskupom. Vratile smo se kući obnovljena duha i spremnije s radošću živjeti svoje posvećenje Gospodinu. S. Ana Gashi

[slideshow_deploy id=’4987’]

(44)