novosti_o_20180217

U društvu s Marijom

Okupili smo se u nemalom broju 17.veljače na našem molitvenom susretu kojeg je predvodila s. Magdalena Barešić, lijepim riječima poistovjetivši svakodnevnicu s našim apostolatom. Uronili smo u radosno otajstvo krunice i prepustili se vodstvu Duha Svetoga preko Marije.
Razmatrajući Marijine radosti kroz njenoga Sina Isusa Krista, susreli smo i sebe i svoje križeve, napunili srca i snage.

Meditativna krunica je itekako dala svoj temelj za početak Korizme, duhovnih vježbi ususret Uskrsu kojih smo toliko potrebiti. Podijelili smo postaje križnog puta kako bismo zajedno s našim Gospodinom prošli sve ono što je On za nas pretrpio, za naše spasenje.
Također smo isplanirali sljedeći susret koji će obilježiti našu treću godišnjicu postojanja Štovatelja na što smo jako ponosni te ostale detalje vezane uz naše djelovanje.

Osjeti se Marijina prisutnost i pomalo se tka jedno cjelovito štivo, konkretna obitelj potrebita vjere i obitelj koju trebaju mnogi oko nas. Radosni s Marijom zajedno krećemo dalje u pustolovinu zvanu život osigurani zagovorom i zaštićeni Medaljicom.